Bijgewerkt op 11-01-2020
Webdesign Frans Renner
Copyright Concordia Florebith
Trainingstijden Concordia Florebith heeft doorgaans 2 trainingsavonden tot haar beschikking. De dinsdag avond en de donderdag avond. Op dinsdag tussen 19:00 en 20:30 uur,en de donderdag avond, tussen 19:00 en 20:00 uur, worden onder begeleiding van de club trainers de jeugdschutters en de beginnende volwassene getraind en begeleid. Op dinsdag avond na 20:30 uur trainen de geoefende schutters op 18 meter. Donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur wordt er door de jeugd geschoten voor het club kampioenschap. Na 20:00 uur wordt er door de geoefende schutters geschoten op 25 meter. Begeleiding van de geoefende schutters worden door de clubtrainers op aanvraag gegeven.
Kennismakingsperiode Doordat de handboogsport voor velen een onbekende sport is, hebben wij voor de geïnteresseerden een kennismakingsperiode van 3 maanden in acht genomen. Gedurende deze periode is het mogelijk om kennis te maken met de sport, de vereniging, de leden en het materiaal. Gedurende de kennismakingsperiode wordt er geen contributie gerekend. Wel zal er een vergoeding voor de pijlen worden berekend van € 5,-- per pijl. Er wordt getraind met twee pijlen. Zolang er geen pijlen stuk gaan bliojft de pijl vergoeding dus € 10,- De vereniging stelt in deze periode het overige materiaal gratis ter beschikking hiermee kunnen de basis beginselen worden geleerd Na deze periode is het raadzaam om eigen materiaal aan te schaffen en indien nodig zal men hierin begeleid worden. Lid worden Aan het eind van een kennismakingsperiode wordt er gevraagd om lid te worden van de vereniging, mits de persoon dit zelf nog niet heeft aangegeven. Volgens de reglementen kan een nieuw lid alleen maar tot de vereniging worden toegelaten door middel van stemmen. Contributie Voor senioren (18 jaar en ouder) bedraagt de contributie €150,= per jaar. Voor junioren (tot 18 jaar) bedraagt de contributie €90,= per jaar. Het secretariaat zorgt ervoor dat een nieuw lid bij de Nederlandse Handboog Bond wordt aangemeld. Dit is een vereiste om deel te mogen nemen aan de diverse wedstrijden die het gehele jaar worden georganiseerd.
Clinics Heeft u wat te vieren met vrienden of familie, een bedrijfsuitje, een teambuildingdag? Denk dan ook een aan een handboogclinic. De expertise, het materiaal en de ruimte worden door ons, verzorgd.Een ieder die deelneemt aan een handboogclinic bij ons krijgt uitvoerig uitgelegd hoe om te gaan met een handboog, en begeleiding en adviezen tijdens het schieten om de prestatie naar een hoger level te brengen, natuurlijk bewaken wij uw veiligheid en die van anderen. Wij hebben de ruimte om voor groepen tot 25 personen en geweldige dag, middag of avond te verzorgen. Diverse arrangementen in combinatie met een handboogclinic zijn mogelijk. Alles wordt bijgehouden op daarvoor speciaal gemaakte wedstrijdformulieren, die u meekrijgt als aandenken na afloop om nog eens naar terug te kijken. Heeft u interesse, wilt u wat meer informatie, neem dan contact op met de secretaris van de handboog vereniging. Klik op
Contact Contact